Algemeen

Real Energy People levert al bijna 15 jaar advies en interim managers voor slimme en duurzame energie, mobiliteit en bouw. Hieronder treft u een overzicht van onze diensten, en onze partners en klanten. 

 

Onze diensten

Onze Partners

Onze Klanten

Advisering en interim voor slimme en duurzame energie, mobiliteit en bouw... al ruim 15 jaar onze kernactiviteit!

Voor advies- en projectbureaus hebben wij nu een speciaal werving & selectie aanbod! Bel hiervoor Mario Dingenouts (06-51351268)

Onze Associates, een selectie van ervaren adviseurs en interimmers, presenteren wij op ons Premium Platform. U kunt daar zelf de geschikte interimmer zoeken, selecteren en benaderen. 

Advies en interim

Wij selecteren en bemiddelen adviseurs en interimmers voor slimme en duurzame energie, mobiliteit en bouw. Op basis van uw advies- of interimvraag selecteert Real Energy People vanuit de eigen uitgebreide database, vanuit externe databases, en vanuit diverse bronnen in het uitgebreide netwerk, de geschikte kandidaat of stelt het adviesteam samen.

Real Energy People biedt de interim-manager een sparringpartner, back-up capaciteit en zo nodig inhoudelijke support. Regelmatig voeren wij tussentijds gesprekken over de voortgang van de opdracht.
In het geval van een adviesopdracht neemt Real Energy People de volledige verantwoordelijkheid voor de aansturing van het team van adviseurs en voor het eindresultaat van de opdracht.

Heeft u een advies- of interimvraag? Neem dan contact met ons op.

 

Premium Platform

Op ons Premium Interim Platform presenteren wij een selectie van adviseurs en interimmers: onze Associates. U kunt op het Premium Interim Platform zelf de geschikte adviseur of interimmer zoeken, selecteren en benaderen.
Samen met onze Associates hebben we een mooie dekking van de energie-, mobiliteits- en bouwwereld en helpen we elkaar zo nodig met het zoeken naar aanvullende advies- of interimcapaciteit.

  

 

Real Energy People onderscheidt zich door inhoudelijke en steeds actuele kennis van ontwikkelingen in de energie-, mobiliteits- en bouwmarkt. Dit komt vooral door de jarenlange intensieve samenwerking met diverse partners, zoals onze zusterbedrijven New-Energy-Works en Source4Energy.

New-Energy-Works
"New-Energy-Works is een middelgroot adviesbureau voor energie & klimaat. Wij ondersteunen de transitie naar een duurzame energievoorziening (warmte, elektriciteit, mobiliteit) en werken voor overheden, energie- en netwerkbedrijven, kennis- en onderzoeksinstellingen en leveranciers van gerelateerde producten en diensten."
Source4Energy
"Source4Energy is gespecialiseerd in energieinkoop en contractering rondom duurzame energie. Wij adviseren bij energie-inkoop en aanbestedingen, we ondersteunen het proces van energiecontractering en helpen bij het contractbeheer. Ook helpen we bij een strategisch en financieel optimale inzet van de eigen energie 'assets'. Tot slot helpen we bij energiemonitoring en -besparing." 

New-Energy TV
"New-Energy.TV is een onafhankelijke webomroep die als doel heeft het lange termijn proces naar een slimme en duurzame energievoorziening in Nederland in beeld te brengen. Founding Partners zijn: Roelf van Til Producties en New-Energy Works. Opdrachtfilms vormen de financiële basis van New-Energy TV. De inkomsten uit opdrachtfilms worden vervolgens vrijwel geheel in journalistieke en semi-journalistieke reportages geïnvesteerd."
RElocal
  RElocal is een initiatief van een groep onafhankelijke enthousiaste deskundigen en professionals met kennis op verschillende terreinen van de energievoorziening, met een focus op de bebouwde omgeving en op lokale energie-initiatieven. Een coöperatieve vereniging van lokale duurzame energie experts!
 
   

 

 

Wij beschikken over een jarenlange ervaring in de energie-, mobiliteit- en bouwwereld en werken voor onze klanten nauw samen met onze zusterbedrijven New-Energy-Works, Source4Energy en New-Energy TV. Hierdoor kennen wij de markt goed en zijn we staat de bewegingen in de markt en de behoeften van onze klanten op de voet te volgen. 

De klanten van Real Energy People zijn organisaties die een rol spelen in de dynamiek op weg naar slimme en duurzame energie, mobiliteit en bouw.  

Wij werken voor de diverse overheidslagen, zoals Gemeenten, Provincies, Ministeries en de Europese Commissie. Daarnaast werken we voor kennis- en onderzoeksinstellingen in de energiewereld en NGO's. Ook werken we voor energieproducenten, -leveranciers en netwerkbedrijven, en voor leveranciers van energie gerelateerde producten en diensten. Tot slot werken we voor zakelijke gebruikers van energie.

Ter illustratie vindt u in de bewegende balk onderaan de pagina een aantal logo’s van klanten waarvoor wij samen werken. 

 • Aanmelden nieuwsbrief


  Meldt u hier aan voor
  de nieuwsbrief van 


  New-Energy TV
  ...volgt de ontwikkeling naar een slimme
  en duurzame energievoorziening.
  ...brengt regelmatig videonieuws bij u via
  de video nieuwsbrief.
  ...biedt toegang tot een uitgebreid archief
  met video items.