Onze Partners

Real Energy People onderscheidt zich door inhoudelijke en steeds actuele kennis van ontwikkelingen in de energie-, mobiliteits- en bouwmarkt. Dit komt vooral door de jarenlange intensieve samenwerking met diverse partners, zoals onze zusterbedrijven New-Energy-Works en Source4Energy.

New-Energy-Works
"New-Energy-Works is een middelgroot adviesbureau voor energie & klimaat. Wij ondersteunen de transitie naar een duurzame energievoorziening (warmte, elektriciteit, mobiliteit) en werken voor overheden, energie- en netwerkbedrijven, kennis- en onderzoeksinstellingen en leveranciers van gerelateerde producten en diensten."
Source4Energy
"Source4Energy is gespecialiseerd in energieinkoop en contractering rondom duurzame energie. Wij adviseren bij energie-inkoop en aanbestedingen, we ondersteunen het proces van energiecontractering en helpen bij het contractbeheer. Ook helpen we bij een strategisch en financieel optimale inzet van de eigen energie 'assets'. Tot slot helpen we bij energiemonitoring en -besparing." 

New-Energy TV
"New-Energy.TV is een onafhankelijke webomroep die als doel heeft het lange termijn proces naar een slimme en duurzame energievoorziening in Nederland in beeld te brengen. Founding Partners zijn: Roelf van Til Producties en New-Energy Works. Opdrachtfilms vormen de financiële basis van New-Energy TV. De inkomsten uit opdrachtfilms worden vervolgens vrijwel geheel in journalistieke en semi-journalistieke reportages geïnvesteerd."
RElocal
  RElocal is een initiatief van een groep onafhankelijke enthousiaste deskundigen en professionals met kennis op verschillende terreinen van de energievoorziening, met een focus op de bebouwde omgeving en op lokale energie-initiatieven. Een coöperatieve vereniging van lokale duurzame energie experts!
 
   

 

 

 • Aanmelden nieuwsbrief


  Meldt u hier aan voor
  de nieuwsbrief van 


  New-Energy TV
  ...volgt de ontwikkeling naar een slimme
  en duurzame energievoorziening.
  ...brengt regelmatig videonieuws bij u via
  de video nieuwsbrief.
  ...biedt toegang tot een uitgebreid archief
  met video items.