Onze Diensten

Advisering en interim voor slimme en duurzame energie, mobiliteit en bouw... al ruim 15 jaar onze kernactiviteit!

Voor advies- en projectbureaus hebben wij nu een speciaal werving & selectie aanbod! Bel hiervoor Mario Dingenouts (06-51351268)

Onze Associates, een selectie van ervaren adviseurs en interimmers, presenteren wij op ons Premium Platform. U kunt daar zelf de geschikte interimmer zoeken, selecteren en benaderen. 

Advies en interim

Wij selecteren en bemiddelen adviseurs en interimmers voor slimme en duurzame energie, mobiliteit en bouw. Op basis van uw advies- of interimvraag selecteert Real Energy People vanuit de eigen uitgebreide database, vanuit externe databases, en vanuit diverse bronnen in het uitgebreide netwerk, de geschikte kandidaat of stelt het adviesteam samen.

Real Energy People biedt de interim-manager een sparringpartner, back-up capaciteit en zo nodig inhoudelijke support. Regelmatig voeren wij tussentijds gesprekken over de voortgang van de opdracht.
In het geval van een adviesopdracht neemt Real Energy People de volledige verantwoordelijkheid voor de aansturing van het team van adviseurs en voor het eindresultaat van de opdracht.

Heeft u een advies- of interimvraag? Neem dan contact met ons op.

 

Premium Platform

Op ons Premium Interim Platform presenteren wij een selectie van adviseurs en interimmers: onze Associates. U kunt op het Premium Interim Platform zelf de geschikte adviseur of interimmer zoeken, selecteren en benaderen.
Samen met onze Associates hebben we een mooie dekking van de energie-, mobiliteits- en bouwwereld en helpen we elkaar zo nodig met het zoeken naar aanvullende advies- of interimcapaciteit.

  

 

 • Aanmelden nieuwsbrief


  Meldt u hier aan voor
  de nieuwsbrief van 


  New-Energy TV
  ...volgt de ontwikkeling naar een slimme
  en duurzame energievoorziening.
  ...brengt regelmatig videonieuws bij u via
  de video nieuwsbrief.
  ...biedt toegang tot een uitgebreid archief
  met video items.