Werving en bemiddeling door Real Energy People

Real Energy People selecteert en bemiddelt  adviseurs en interimmers voor opdrachtgevers in de energie-, mobiliteits- en bouwwereld.
We zijn flexibel in het leveren van oplossingen en zoeken steeds de beste prijs/prestatie.
Dit leidt de ene keer tot een opdracht voor een interimmer on-site, de andere keer tot een adviesopdracht waarvoor we een gevarieerd adviesteam inzetten.  

Werving & Selectie Personeel

Wij werven personeel op no cure no pay basis en een wederzijds commitment. Op onze site, nieuwsbrief en social media plaatsen wij uw vacature, via onze databases en ons netwerk gaan wij gericht op zoek. Voor Meer informatie kunt u hier contact met ons opnemen.

 

Bemiddeling van interimmers

Wij werven, selecteren en bemiddelen interim-managers en professionals voor de energie-, mobiliteits- en bouwwereld. Op basis van uw interim vraag selecteert Real Energy People vanuit de eigen uitgebreide database, vanuit externe databases, en vanuit diverse bronnen in het uitgebreide netwerk, de geschikte kandidaten. Meestal is het niveau senior management of senior professional, steeds vaker jong talent.

De interim-managers zijn elders in dienst of werken vanuit een eigen onderneming, veelal als zelfstandige zonder personeel (ZZP). De interim-manager of professional werkt over het algemeen gedurende langere tijd onder regie van opdrachtgever en vanuit de locatie van opdrachtgever. Real Energy People biedt de interim-manager een sparringpartner, back-up capaciteit en zo nodig inhoudelijke support. Regelmatig voeren wij tussentijds gesprekken over de voortgang van de opdracht.

In veel situaties waar tijdelijke capaciteit gewenst is, kan een interim team een goede oplossing blijken. Door het bijeenbrengen van verschillende typen en niveau's van kennis en ervaring, en uiteraard ook door een gedifferentieerd tarief kan de prijs/prestatie substantieel verbeteren.  

Neemt u voor zowel enkelvoudige als meervoudige interimvragen gerust even contact met ons op.

 

 • Aanmelden nieuwsbrief


  Meldt u hier aan voor
  de nieuwsbrief van 


  New-Energy TV
  ...volgt de ontwikkeling naar een slimme
  en duurzame energievoorziening.
  ...brengt regelmatig videonieuws bij u via
  de video nieuwsbrief.
  ...biedt toegang tot een uitgebreid archief
  met video items.